goldenindian.dk

HANDELSVILKÅR

Handelsvilkår købsbetingelser Restaurantbetingelser for goldenindian.dk

Ethvert salg fra goldenindian.dk er underlagt nærværende salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale.

Sælger på www.goldenindian.dk

GOLDEN INDIAN RESTAURANT & TAKE AWAY

Lystoftevej 52
2800 Kongens Lyngby
CVR.: 31195233
Tlf: +45 4533 1268
Email: info.goldenindian.dk

FORTROLIGHED

Ved bestilling af mad, skal du indtaste dit navn, telefon nummer og leverings adresse, for at vi kan levere dine bestillinger. Vi gemmer disse oplysninger, så du slipper for at indtaste oplysningerne hver gang du bestiller mad. De personlige oplysninger sælges ikke videre. Dvs. oplysningerne opbevares, men vil ikke blive solgt, udlejet eller videregivet til tredjepart.

Hos GOLDEN INDIAN har du tre muligheder for betaling. Der kan enten betales online med Kort eller MobilePay/Kontant ved levering eller afhentning.

LEVERING

Vi anser, at levering af din bestilling fra os er sket, når varen er modtaget. Hvis du bestiller og vælger et bestemt leveringstidspunkt, kan vi ikke love at vi kommer nøjagtig på det tidspunkt du har valgt. Vi ekspederer din ordre og afsender den hurtigst muligt, normalt indenfor 45 minutter, men ved travle tidspunkter kan der dog gå op til 60 minutter eller mere.
GOLDEN INDIAN kan ikke drages til ansvar ved uforudsete hændelser (vejuheld, forkert adresse mm), der skulle forsinke leveringen. I ferier og på helligdage bør påregnes ekstra leveringstid.

MISBRUG

Når du fortager en bestilling hos os bliver din IP-adresse registreret i vores database, dette sikre os mod misbrug eller falske bestillinger. Misbrug medføre politianmeldelse og din IP-adresse vil blive leveret til politiet.
Alle former for misbrug af goldenIndian.dk, bliver automatisk logget, og vil dermed blive politianmeldt og retsforfulgt.

BETALING ONLINE

På goldenindian.dk er det muligt at betale med Dankort, eDankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express. Betaling finder sted med betalings-/kreditkort. Ved betalings-/kreditkort hæves ordrebeløbet samme dag som ordren ekspederes. Hos os er det GRATIS at betale med betalingskort. Vi betaler samtlige omkostninger, der er forbundet hermed. Alle vores online bestillinger indeholder et servicegebyr. Vi bruger dette til at forbedre vores websted, omkostninger til bestillingssystem og app og sikre, at din oplevelse hos os er så god som muligt.

SIKKERHED

Når du betaler med betalings- eller kreditkort, bliver de data, du indtaster, krypteret og straks sendt videre til PBS (Pengeinstitutternes Betalingsservice) via en sikker SSL- server, på den måde er det kun PBS, der kan afkode og læse dine kortoplysninger. Dine kortdata bliver således IKKE opbevaret hos os og hverken vi eller uvedkommende har mulighed for at se dem.

FORTRYDELSESRET

Ifølge købeloven er der IKKE fortrydelsesret på menuerne eller andre varer, regnet fra tidspunktet for bekræftelse af bestillingen. Enhver bestilt vare går direkte til produktion og anses derfor som værende påbegyndt efter bekræftelse af bestillingen.

REKLAMATIONSRET

Reklamation i forbindelse med Take Away. Vi gør opmærksom på, at maden altid smager bedre, når den nydes hos os. Det kan ikke undgås at madens temperatur falder på vej ud til kunden. Ligeledes kan Naan brød blive bløde, at dampen ikke kan komme ud af indpakningen. Det er kundens ansvar at tjekke at korrekt mad udleveres ved afhentning. Kunden skal også tjekke bonnen, at der faktisk udleveres det, der betales for. Hvis kunden har fået andet/forkert mad end kunden har bestilt, skal kunden reklamere inden for rimelig tid. Efterfølgende laver vi nyt mad mod at det andet returneres. Som kompensation for dette, giver vi en Mango Lassi. Vi giver kun kompensation, hvis maden returneres.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og evt. fejl på hjemmesiden. Vi kan heller ikke gøres ansvarlig for forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af e-mails eller brug af internettet. Ved bestilling af udsolgte varer, vi vil kontakte kunden med det samme og gøre opmærksom på dette. Vi er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar. Ved større vedligeholdelse, sender vi en mail til alle vore kunder med information herom. Alle priser på vores varer er i DKK og inkl. moms. Netpriser og tilbud kan variere

Ved at placere en online ordre på goldenindian.dk accepterer du:

– Databehandlingspolitik
– Slutbrugerlicensaftale & Restaurantbetingelser