Indisk mad i Holte

Indisk mad i Holte

Ægte Indisk Køkken

Indisk Mad i Holte

Er du fra Holte og leder efter noget lækkert Indisk mad i Holte? Hvad ville være bedre end at sidde med familien eller en gruppe venner og nyde et godt måltid sammen? Selvom det ikke er umuligt at forberede en måltid selv, ville det så ikke være rart at bare slappe af og nyde det bedste indiske mad man kan få i Danmark?

Maden fra GOLDEN INDIAN i Kongens Lyngby laves med originale opskrifter fra Nordindien, men med en tvist fra vores professionelle kok, bliver maden helt specielt og noget af det bedste man kan få.

Levering tilbydes hos GOLDEN INDIAN, så der er noget for alle, og desuden slipper du for alt det svære og hårde arbejde i køkkenet og ikke mindst at rydde op. Levering alle dage mellem kl. 16:00 – 20:30

Udforske

VORES MENU

 
Golden Indian Restaurant, Café & Take Away tilbyder fremragende måltider af høj kvalitet, og vi vil gerne have, at du kommer og prøver vores lækre Indiske mad. Nøglen til succes er ret enkel: man skal sørge for at levere kvalitetsmad, der smager vidunderligt, hver eneste gang. Vi er stolte af at kunne servere velsmagende Indiske mad til vores kunder. Spis lækker indiske mad. Få en drink. Men frem for alt – slappe af! Vi er meget taknemmelige for din støtte.

Se Restaurant Menu      Se take away Menu

Bord Reservation       Bestil Online 

 

vertical-photo-1

vertical-photo-1

 

vertical-photo-2

vertical-photo-1

Udforske

VORES HISTORIE

 
Golden Indian Restaurant, Café & Take Away startede som en lille Indisk Take Away i Lyngby. Efter succesen med den lille Take Away, besluttede ejeren af GOLDEN INDIAN at udvide Take Away til en Indisk restaurant. Golden Indian er bedømt en af de bedste restauranter til at lave Indisk mad i Lyngby og Danmark. Anmeldelser af Golden Indian som Restaurant & Take Away: Facebook, Google, Eatie, Tripadvisor, Dagens Menu, Just-eat og hungry.

 

 

vertical-photo-1

vertical-photo-1

 

 

vertical-photo-2

vertical-photo-1

Klar til at book et bord eller bestil online hos

GOLDEN INDIAN

Bord Reservation      Bestil Online

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Lørdag
12.00 – 21.00
Søndag
16.00 – 21.00 
Afhentningsservice
Mandag – Lørdag
12.30 – 20.30
Søndag
16.15 – 20.30 
Udbringningsservice
Mandag – Søndag
16.00 – 20.30
SE VORES KONTROLRAPPORTER FRA FØDEVARESTYRELSEN

Kontrolrapport

CVR 31195233

OBS: netpriser og tilbud kan variere

FØLG OS PÅ

   Google+

indisk-mad-i-lyngby   indisk mad i virum indisk mad i holte   indisk mad i nærum   indisk mad i gentofte   indisk mad i bagsværd   indisk mad i søborg   indisk mad i vedbæk   indisk mad i birkerød   indisk mad i charlottenlund   indisk mad i dyssegård    indisk mad i hellerup   indisk mad i klampenborg indisk mad i hørsholm   indisk mad i herlev   indisk mad i skodsborg   indisk mad i værløse