Indisk Mad i Klampenborg

Indisk Mad i Klampenborg

Ægte Indisk Køkken

Indisk Mad i Klampenborg

Maden kan kun afhentes i Lyngby, men levering tilbydes!

Er du fra Klampenborg og leder efter noget lækkert indisk mad i Klampenborg? Hvad ville være bedre end at sidde med familien eller vennerne og nyde et godt måltid sammen? Selvom det ikke er umuligt at forberede et måltid selv, ville det så ikke være rart, at bare kunne slappe af, og nyde noget af det bedste indiske mad man kan få i Danmark?

Maden fra GOLDEN INDIAN Restaurant & Take Away i Kongens Lyngby laves med originale opskrifter fra Nordindien, men med en tvist fra vores professionelle kok, bliver maden noget helt specielt og noget af det bedste man kan få.

Levering tilbydes hos GOLDEN INDIAN Restaurant & Take Away, så der er noget for alle, og desuden slipper du for alt det svære og hårde arbejde i køkkenet og ikke mindst at rydde op. Levering alle dage mellem kl. 16:00 – 20:30

Udforske

VORES MENU

 
GOLDEN INDIAN Restaurant & Take Away tilbyder fremragende måltider af høj kvalitet, og vi ønsker, at du kommer og prøver vores lækre indiske mad. Nøglen til succes er ret enkel: man skal sørge for at levere kvalitetsmad, der smager vidunderligt, hver eneste gang. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi tilbereder alle vores nordindiske retter fra bunden. Vi er stolte af at kunne servere velsmagende indisk mad til vores gæster. Spis lækker indisk mad. Få en drink. Men frem for alt – slappe af! Vi er meget taknemmelige for din støtte.


 

vertical-photo-1

vertical-photo-1

 

vertical-photo-2

vertical-photo-1

Udforske

VORES HISTORIE

 
Vi startede som en lille indisk Take Away i Lyngby. Efter stor succes, besluttede vi at udvide til indisk restaurant & take away. Alle vores nordindiske retter tilberedes fra bunden med friske råvarer og laves med originale opskrifter fra Nordindien. Vi sørger for at levere en god indisk madoplevelse i hyggelige omgivelser til fornuftige priser.

Find os på: Facebook

 

 

vertical-photo-1

vertical-photo-1

 

 

vertical-photo-2

vertical-photo-1
 

Klar til at book et bord eller bestil online hos

GOLDEN INDIAN


ÅBNINGSTIDER

Mandag – Lørdag
15.00 – 21.00
Søndag
16.00 – 21.00
Afhentningsservice
Mandag – Lørdag
15.15 – 20.30
Søndag
16.15 – 20.30
Udbringningsservice
Mandag – Søndag
16.00 – 20.30
Tlf: (+45) 45 33 12 68
Email: info@goldenindian.dk

SE VORES KONTROLRAPPORTER FRA FØDEVARESTYRELSEN

CVR 31195233
OBS: netpriser og tilbud kan variere

FØLG OS PÅ

Google+

indisk-mad-i-lyngby indisk mad i virum indisk mad i holte indisk mad i nærum indisk mad i gentofte indisk mad i bagsværd indisk mad i søborg indisk mad i vedbæk indisk mad i birkerød indisk mad i charlottenlund indisk mad i dyssegård indisk mad i hellerup indisk mad i klampenborg indisk mad i hørsholm indisk mad i herlev indisk mad i skodsborg indisk mad i værløse